Sterre Kooi

Van kleins af aan speelt bij Sterre muziek een hoofdrol in haar leven. Zij begon met viool en piano, maar uiteindelijk won het zingen het van deze instrumenten. Door haar opleiding tot klassiek zangeres heeft Sterre veel kennis van de stem en kan zij de leerlingen veel leren over gezond en vrij zingen. In haar lessen is het altijd van belang dat er met plezier gezongen wordt en dat iedereen zich vrij voelt om zijn/haar echte, eigen stem te ontdekken!

Sterre heeft naast klassiek veel musical gezongen en door haar ervaringen op het podium kan zij de leerlingen leren hoe ze tegelijkertijd vrij en met plezier kunnen zingen en zelfverzekerd op het podium kunnen staan als het personage dat ze vertolken! Sterre heeft veel zin om met de leerlingen van De Muzen aan de slag te gaan en hen te helpen hun stem beter te leren kennen.

Opleiding en ervaring

Na een studie Nederlands aan de Universiteit van Amsterdam behaalde Sterre haar bachelor en master Klassiek Zang aan het Conservatorium van Amsterdam. Zij heeft inmiddels jaren ervaring als zangdocent in haar eigen praktijk. Daarnaast geeft ze les bij Nieuw Vocaal Amsterdam en werkt zij aan haar eigen muzikale projecten.

Welke cursussen geeft Sterre?
Musical
Kinderen

6 - 12 jaar

Jongeren

13 - 20 jaar