Zomers Concert met afscheid

05-07-2019

Met een Zomers Concert sluiten wij vrijdag 5 juli het cursusjaar 2018-2019 af. Leerlingen en docenten brengen een ode aan de zomer. Ook nemen we afscheid van gitaardocent Jonas Pannecoucke en wordt aandacht besteed aan het aanstaande pensioen van slagwerkdocent Evert Gombert.

Er zijn optredens van onder andere barokensemble Barocco delle Muse, het Jubileumorkest, een strijkersensemble en leerlingen uit de Talentenklas treden op. Ook zingen docente Hannie Slingerland en leerlinge Cornelia Neven een duet. Ter gelegenheid van het afscheid van Evert Gombert is er een speciaal optreden van een slagwerkensemble, met medewerking van trompettisten.

Niet alleen tijdens het concert klinkt er muziek. Bezoekers worden voor aanvang al muzikaal verwelkomd met klezmermuziek (uitgevoerd op gitaren en violen) en na afloop speelt de popband in de foyer.

Evert Gombert en Jonas Pannecoucke

Er wordt tijdens het concert stil gestaan bij het vertrek van docenten Evert Gombert en Jonas Pannecoucke. Evert was 35 jaar onze slagwerkdocent en gaat nu met pensioen. Zijn lessen worden volgend jaar over genomen door Romeo Cimarosti. Voor de leerlingen geen onbekend gezicht, Romeo geeft al volop les bij De Muzen.

Ook onze gitaardocent Jonas Pannecoucke zwaaien we uit op dit concert. Hij heeft ruim 10 jaar bij ons gewerkt.

Drankje
Na afloop van het concert is er gelegenheid om onder het genot van een drankje even na te praten. Het concert begint om 19.30 uur in de zaal van Spectrum en de toegang is gratis. Toegangskaarten zijn te bestellen via Eventbrite