We gaan weer open!

18-05-2021

Beste cursisten,

De Muzen mag haar lessen vanaf woensdag 19 mei weer hervatten in Spectrum! Wel gelden er nog enkele restricties.

Voor lessen aan leerlingen onder de 18 jaar gelden geen beperkingen, behalve dan maximaal 30 personen per ruimte. Voor cursisten vanaf 18 jaar zijn lessen toegestaan voor groepen van maximaal 2 leerlingen. Dat betekent dat met een aantal ensembles, dans- en toneelcursussen helaas nog niet gestart mag worden in Spectrum. De docenten, die deze specifieke lessen verzorgen, nemen hier zelf contact over op met hun leerlingen.

Coronamaatregelen

Binnen Spectrum blijven wel de bekende corona-maatregelen van kracht. Wij willen u vragen om bij klachten niet naar de les te komen en om in Spectrum 1,5m afstand te houden. Daarnaast geldt eenrichtingsverkeer in Spectrum en bezoekers vanaf 13 jaar worden gevraagd om bij binnenkomst en bij verplaatsing binnen Spectrum een mondkapje te dragen. In de lesruimtes mag het mondkapje af.

Kinderen tot en met 6 jaar mogen naar het leslokaal begeleid worden door één ouder/verzorger. Ouders/verzorgers van leerlingen ouder dan 6 jaar worden gevraagd buiten te wachten. Wij delen graag ook de link naar het protocol voor onze cursisten: protocol cursisten.

Het volledige protocol is hier te vinden. Tevens hebben wij een groot aantal vragen met antwoorden verzameld op een speciale FAQ-pagina.

Als er nog vragen zijn, dan horen we het graag per e-mail: info@demuzen.nl. Vanwege de coronamaatregelen werken de mensen op de administratie vanuit huis en zijn zij telefonisch niet bereikbaar via De Muzen.

Wij kijken er naar uit jullie weer te mogen begroeten in Spectrum!

Met vriendelijke groet,

Clemens Rosmulder
directeur

 


 

Bereikbaarheid

In deze periode werkt de administratie vanuit huis. Wilt u contact met ons opnemen, stuur dan gerust een mailtje naar info@demuzen.nl. Indien van toepassing maken we met u een afspraak voor overleg. Ook kunt u kijken of u op onze FAQ-pagina het antwoord op uw vraag vindt.