Voorzichtige hoop op heropening

21-04-2021

Beste cursisten,

De heropening van Spectrum en daarmee de hervatting van 'gewone' lessen komt voorzichtig in beeld. Kunst- en cultuurbeoefening staat ook bij de Rijksoverheid hoog op de prioriteitenlijst als het gaat om heropenen. Na de avondklok, HBO/WO, horeca en detailhandel in stap 1, zijn wij bij stap 2 aan de beurt. Daar verheugen wij ons enorm op, maar we zijn ook realistisch: de huidige situatie is instabiel en het blijft afwachten op welke termijn de heropening plaats mag vinden. We hopen dinsdag 11 mei hier meer over te horen in de persconferentie.

Wij zorgen er in elk geval voor dat als De Muzen mag heropenen in Spectrum, dat wij er klaar voor zijn. Zodra het definitief is per welke datum de heropening plaatsvindt, ontvangen onze cursisten hierover bericht.

Meer informatie over het stappenplan van de Rijksoverheid is te vinden in het nieuwsbericht Opening samenleving stap voor stap.

Met vriendelijke groet,

Clemens Rosmulder
directeur

 


 

Bereikbaarheid

In deze periode werkt de administratie vanuit huis. Wilt u contact met ons opnemen, stuur dan gerust een mailtje naar info@demuzen.nl. Indien van toepassing maken we met u een afspraak voor overleg. Ook kunt u kijken of u op onze FAQ-pagina het antwoord op uw vraag vindt.