Trompetdag met Rik Mol

21-03-2020

Het is zaterdag 21 maart weer tijd voor de jaarlijkse Trompetdag! Dit jaar verleent Rik Mol zijn medewerking aan de Trompetdag.

Tijdens de Trompetdag ga je onder leiding van Rik Mol en onze docent Maurice Ditmer aan de slag in verschillende workshops. Bij Rik gaat het over techniek en krijg je ook studeertips mee. Bij Maurice wordt een gezamenlijk muziekstuk ingestudeerd die aan het eind van alle workshops wordt uitgevoerd voor publiek.

Dit gebeurt in verschillende groepen, ingedeeld op basis van het aantal jaar dat je les volgt. Doel van de Trompetdag is om gezellig samen te musiceren en om van elkaar te leren.

Rik Mol

Rik Mol is zeker niet de eerste de beste: Rik Mol is trompettist van het Metropole Orkest en werkte al samen met bijvoorbeeld Armin van Buuren, Gregory Porter, Basement Jaxx, Trijntje Oosterhuis en Alain Clark. Ook is hij hoofdvakdocent trompet aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Kijk voor meer informatie over Rik Mol op zijn website.

Details Trompetdag

De Trompetdag zelf is op zaterdag 21 maart in Spectrum en begint om 10.30 uur. De afsluitende presentatie vindt plaats vanaf 14.30 uur en hiervoor mag je natuurlijk publiek uitnodigen. Als je les volgt bij De Muzen kost deelname € 5,00, maar ook als je geen les volgt bij ons, ben je van harte welkom! De kosten voor niet-leerlingen bedragen € 10,00.

Om mee te kunnen doen, is het noodzakelijk om je vooraf aan te melden. Dat kan door een e-mail te sturen naar info@demuzen.nl. Aanmelden kan tot en met zondag 1 maart. 

Naast een muzikaal humeur en een instrument, moet je een lunch voor jezelf meenemen.