Start met een digitale cursus gitaar

15-03-2021

Met onze digitale basiscursus gitaar leer je in een paar weken de basis van gitaarspelen. Online, maar met persoonlijke begeleiding. De lessen volg je gewoon op het moment dat jou uitkomt.

Met deze lessen leer je de basis van gitaarspelen binnen 6 tot 8 weken. Je hebt geen basiskennis nodig en je kunt de lessen op jouw gewenste moment volgen. Dit kan digitaal, via een online live les en/of een fysieke les op locatie. Docent Joost Zoeteman zorgt voor een persoonlijke begeleiding.

Wat houden deze online gitaarlessen in?

De digitale basiscursus gitaar bestaat uit 8 lessen. Een aantal lessen volg je aan de hand van een lesboek en video's, de andere lessen volg je online of in Spectrum. Deze laatste lessen duren 30 minuten. De digitale lessen kan je zelf invullen of gewoon eens herhalen.

De cursus is inclusief lesmateriaal (pdf cursusboek en bijhorende video's). Wel moet je zelf voor een gitaar zorgen. Heb je geen eigen gitaar, dan is het mogelijk om een instrument via De Muzen te huren. 

Kosten en inschrijven

Deelname aan deze cursus kost € 110,00 voor leerlingen van 13 tot en met 20 jaar. Cursisten vanaf 21 jaar betalen € 149,00. Inschrijven voor deze lessen kan via de cursuspagina. Hier is ook meer informatie te vinden.