Samen musiceren bij Mix & Match

23-01-2020

Ben je al enigszins ervaren op je instrument, maar wil het maar niet vlotten om een geschikt bandje, of partners om mee samen te spelen te vinden? Dan biedt onze cursus Mix & Match de oplossing!

Mix & Match is bedoeld als een korte cursus voor enigszins gevorderde instrumentalisten van 13 jaar en ouder. Gezocht worden enthousiaste instrumentalisten die graag samen spelen, die bereid zijn thuis aan de stukken te oefenen, en die het leuk vinden om te leren van elkaar. De volgende instrumenten, of combinaties daarvan, zijn van harte welkom:  slagwerk, gitaar, toetsen (ritmesectie), saxofoon (sopraan-alt-tenor-bariton), trompet, klarinet, dwarsfluit, strijkers (viool, cello) en accordeon.

Repertoire

Het repertoire varieert van (licht) klassiek, van film-, en dansmuziek tot en met pop-, rock- en jazzy stukken, waarin ook aandacht besteed wordt aan improvisatie in de vorm van solo’s (al dan niet uitgeschreven). De arrangementen voor de bezetting van Mix & Match worden speciaal voor het ensemble geschreven; dit betekent dat de muziek zoveel mogelijk op het lijf van de instrumentalisten wordt gemaakt, een unieke manier van repertoire opbouw!

De reeks van acht lessen wordt afgesloten met een presentatie.

De lessen

De cursus staat onder leiding van Cunéra van Lier en begint medio januari 2020. De lessen worden gegeven op donderdag, van 19.30 tot 20.30 uur. Deelname kost €79,95 en inschrijven kan via de cursuspagina.