Online Open Huis

17-04-2021

Maak kennis met De Muzen tijdens ons online Open Huis op zaterdag 17 april! Tussen 10.00 en 12.00 uur kan je onze docenten ontmoeten, demo’s volgen en meedoen met workshops. Ook kan je terecht bij de administratie met al je vragen en kan je informatie krijgen over het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Daarnaast schuiven ook vioolbouwer Marietta Schwarz en Hans Spies van Hans Spies Blaasinstrumenten aan. Zij geven graag antwoord op al jouw vragen over bijvoorbeeld instrumentonderhoud.

Via Zoom

Alles vindt online plaats, via Zoom. Om ons Open Huis optimaal te kunnen bezoeken, raden wij je aan om in te loggen op een grotere tablet of op een laptop/pc. Ook als je nog geen of weinig ervaring hebt met Zoom, kan je dit evenement gemakkelijk bezoeken.

Inloggen kan via deze link. Als je geen Zoom hebt geïnstalleerd, kan je de link aanklikken en dan kom je via je browser in de meeting (je komt eerst in een wachtruimte terecht). Maak je wel gebruik van de Zoom app, klik dan op 'join' en vul de meeting ID en het wachtwoord in:
Meeting ID: 889 1872 6911
Passcode: 641688

Wil je alvast wat uitleg over hoe het werkt, bekijk dan hier een korte instructie.

Programma

Wil je weten wanneer je informatie kunt krijgen over een bepaald instrument of dansles? Wil je weten of toneelles misschien iets voor jou is? Of wil je een specifieke docent online ontmoeten? En wanneer kan je terecht bij de administratie met jouw vragen? Of wanneer zit iemand voor je klaar om alle vragen over het Jeugdfonds Sport & Cultuur te beantwoorden? Deze antwoorden vind je in ons programma ; volg deze link en ontdek wie waar wanneer voor je klaar zit. 
(Als de letters van het programma wat te klein zijn, onderaan het scherm zie je vergrootglas. Hiermee kan je het programma vergroten.)

Workshops

Naast alle gelegenheid om antwoord te krijgen op vragen, zijn er ook workshops. Zo verzorgt docente Kim Bosch een workshop bodypercussie voor de hele familie en ook een workshop liedjes zingen voor kinderen. Volwassenen die zin hebben om te zingen, kunnen aanschuiven bij de online workshops van klassieke zangdocente Hannie Slingerland. Zij kunnen onder meer kennis maken met de nieuwe zangcursus ‘Fitness voor de stem’.

Zangdocent Sjoerd Arends verzorgt een workshop vol opwarmoefeningen en de basics van het zingen van popmuziek. Deze workshop is geschikt voor iedereen die benieuwd is hoe je stem werkt en hoe je je zangstem kunt ontdekken.

Miriam Veeger brengt twee workshop voor de jongste kinderen; er is een speciale muziekworkshop voor kinderen van 2 tot en met 4 jaar en voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar is er de workshop Muziekspeeltuin, gebaseerd op de cursus.

Korting bij inschrijven

Ben je enthousiast geworden en wil jij je na ons Open Huis inschrijven, vraag dan bij de docent of administratie naar de speciale kortingscode. Deze code geeft je 10% korting als jij je op zaterdag 17 april via deze website inschrijft voor een cursus. Deze code kan je dan invoeren in het opmerkingenveld van het inschrijfformulier.

Er gelden wel enkele voorwaarden aan deze kortingsactie: de korting is niet van toepassing op bestaande inschrijvingen, inschrijvingen waarvan de eerste les al voor 17 april plaats heeft gevonden en op inschrijvingen voor cadeaubonnen, de Talentenklas en de korte zangcursussen Fitness voor de stem en Muziektheorie voor zangers.