Nieuwe gitaarcursussen

06-01-2021

Sologitaar rock & blues voor elektrisch gitaar. Spaanse gitaar, leer de basis van Flamenco! En rockgitaar voor beginners, leer in korte tijd de basis van rockgitaar met nummers van bands als Metallica, Nirvana en AC/DC. Met deze korte cursussen gaan we in 2021 starten!

Sologitaar rock & blues

De cursus Sologitaar rock & blues is speciaal bedoeld voor elektrische gitaristen die in korte tijd willen leren zelf een solo te kunnen spelen op elektrisch gitaar. Ideaal als je in een band zit, of de volgende stap wil zetten op gitaar. Wil je meer weten over deze cursus, kijk dan op de cursuspagina.

Spaanse gitaar

Deze cursus is ideaal voor iedereen die gitaar speelt en zich wil verdiepen in de Spaanse gitaarmuziek, ook bekend als Flamenco. Alle informatie over deze cursus vind je op de cursuspagina.

Rockgitaar voor beginners

De korte cursus Rockgitaar is voor beginnende gitaristen die graag rock gitaar willen leren spelen. Van jong (vanaf 12 jaar) tot oud kan je hiermee starten! Kijk voor meer informatie op de cursuspagina.

 

De drie cursussen zijn allemaal bedoeld voor belangstellenden vanaf 12 jaar en tellen 8 lessen. Er wordt gestart met de lessen zodra er voldoende aanmeldingen zijn.