Mondkapje en CTB in Spectrum

03-11-2021

Vanaf zaterdag 6 november is het voor personen van 18 jaar en ouder verplicht een geldig CoronaToegangsBewijs (CTB) te tonen bij georganiseerde kunst- & cultuurbeoefening vanaf 18 jaar, zoals muziek-, zang-, dans- en toneelles. Dit geldt dus ook voor de lessen bij De Muzen. Ook worden bezoekers vanaf 13 jaar gevraagd om bij binnenkomst en bij verplaatsing in Spectrum gevraagd een mondkapje te dragen. Binnen de lesruimtes mag het mondkapje af.

Corona Toegangsbewijs

De docent zal bij aanvang van de les uw CTB controleren. Dit kan via de app of een papieren bewijs. Kunt u of wilt u geen CTB laten zien, dan is er in overleg met de docent vaak een online-oplossing mogelijk. Is deze oplossing niet beschikbaar, dan proberen we de lessen op een later moment in te halen.

Mocht u naar aanleiding hiervan vragen hebben, dan horen we die graag via info@demuzen.nl.

Mondkapje

Omdat de controle op het CTB pas plaatsvindt in het leslokaal, vragen wij u om bij binnenkomst en bij verplaatsing binnen Spectrum een mondkapje te dragen. In de lesruimte mag dit mondkapje af. Op deze regel geldt ook een aantal uitzonderingen. De cursisten van de betreffende cursussen zijn hierover geïnformeerd.