Luna's Toverfluit

De Muzen bestaat woensdag 5 oktober 45 jaar! Natuurlijk vieren we dit samen en daarom is het op zaterdag 1 oktober en woensdag 5 oktober feest in Spectrum. 

Op zaterdag 1 oktober staat de uitvoering van Luna's Toverfluit op het programma. Docenten van De Muzen verzorgen dan een bijzonder concert voor alle leerlingen die het leuk vinden om erbij te zijn! Luna’s Toverfluit gaat over de kleine Luna die de wijde wereld intrekt en ondertussen onvergetelijke avonturen tegemoet gaat. Gedurende haar reis maakt ze vele vrienden, want met haar betoverende fluitmuziek maakt ze iedereen om zich heen gelukkig. Uiteraard komen nog veel meer instrumenten aan bod en ook toneel en zang/poëzie komen uitvoerig voorbij in dit vrolijke sprookje.

Kaarten reserveren

Er zijn twee voorstellingen: de eerste begint om 13.30 uur, de tweede om 15.00 uur. De toegang is gratis, maar kaarten reserveren is noodzakelijk. Iedereen, ongeacht de leeftijd, heeft een kaart nodig. Dit geldt ook als een kindje tijdens de voorstelling op schoot zal zitten. Reserveren kan via onderstaande buttons.

Concert 1 (aanvang 13.30 uur)

Concert 2 (aanvang 15.00 uur)

Reserveren voor rolstoelbezoekers kan door te mailen naar info@demuzen.nl

 

Meer over het jubileum

Bekijk voor meer informatie over het jubileum het nieuwsbericht.