Leer rocken op de gitaar

01-09-2021

Beginnende gitaristen die graag rock willen leren spelen, kunnen aan de slag met de korte cursus Rockgitaar voor beginners. Leer in korte tijd de basis van rockgitaar met nummers van bands als Metallica, Nirvana en AC/DC.

In de lessen behandelt de docent de basis van rockgitaar, dit aan de hand van bestaande nummers. Aan bod komen onder andere powerchords, riffs, plectrumtechniek, bending, pull-offs, en het gebruik van een gitaarversterker. In korte tijd leer je verschillende bekende nummers en riffs spelen!

Start cursus Rockgitaar

De cursus wordt gegeven door de docenten Joost Zoeteman (op maandag) en Jürgen Uthleb (op dinsdag) en telt 8 lessen. Er wordt gestart zodra voldoende aanmeldingen binnen zijn (minimaal drie). Het lesmoment wordt in overleg met de cursisten vastgesteld.

Deelname kost € 78,50 voor cursisten tussen de 12 en 20 jaar, voor cursisten vanaf 21 jaar kost de cursus € 79,95. Aanmelden kan via de cursuspagina

Andere gitaarlessen

Nieuwsgierig naar welke cursussen er nog meer zijn voor gitaristen? Kijk dan eens op de cursuspagina's Spaanse gitaar, sologitaar rock & blues, Liedbegeleiding op gitaar en ukelele. Dit zijn allen korte cursussen zoals Rockgitaar voor beginners. Wil je een jaarcursus volgen, kijk dan op de cursuspagina's gitaar, elektrische gitaar en basgitaar voor alle mogelijkheden.