Kaartverkoop dansvoorstelling

15-05-2019

‘De Oriënt Express’, dat is de titel van de dansvoorstelling op zaterdag 22 juni! Onze dansers nemen de bezoekers dan mee op een bijzondere treinreis.

De kaartverkoop voor ‘De Oriënt Express’ start maandag 20 mei. We beginnen met een voorverkoop voor leerlingen die mee doen met de voorstelling. Zij kunnen van maandag 20 mei tot en met vrijdag 31 mei maximaal twee kaarten kopen. De leerlingen die hiervoor in aanmerking komen, hebben op woensdag 15 mei een mail hierover ontvangen.

Vrije verkoop

Alle kaarten die tijdens de voorverkoop niet verkocht zijn, gaan vanaf maandag 3 juni, 13.00 uur, in de vrije verkoop. Dan kan iedereen vrij kaarten kopen en reserveren is helaas niet mogelijk.

De kaarten kosten € 9,50 per stuk (ook in de voorverkoop), ongeacht de leeftijd van de bezoeker. Elke bezoeker, hoe jong ook, heeft een toegangskaart nodig. Dit vanwege brandweervoorschriften in Theater de Lampegiet.

De kaarten zijn te koop aan de balie van Spectrum tijdens onze openingstijden. Houd er wel rekening mee dat pinnen niet mogelijk is, en er is ook maar beperkt wisselgeld aanwezig.

Kaarten kunnen gekocht worden op de volgende momenten:
Maandag: 13.00-21.00 uur
Dinsdag: woensdag, donderdag en vrijdag: 9.00-21.00 uur
Zaterdag: 10.00-12.00 uur