Gratis proefles Liedbegeleiding op gitaar

05-10-2020

Voor iedereen die snel wil leren hoe hij zichzelf of anderen op de gitaar begeleidt, hebben wij de cursus Liedbegeleiding op gitaar. Om kennis te maken met deze lessen geeft docent Joost Zoeteman maandag 5 oktober een gratis proefles.

Liedbegeleiding op gitaar is speciaal bedoeld voor volwassenen, bijvoorbeeld voor leraren uit het basisonderwijs en voor groepsbegeleiders maar ook voor alle anderen die het leuk vinden om te leren begeleiden.

In de lessen wordt het leren begeleiden van onder andere (kinder)liedjes behandeld. Dit gebeurt door het leren van open basis akkoorden en slagjes (ritmes) op de gitaar. Ook tokkelmanieren komen aan bod, evenals het gebruik van een capo daster (klem). Aan het einde van de cursus heeft iedereen de basis van het gitaarspelen in de vingers!

Proefles

Om iedereen kennis te kunnen laten maken met deze cursus geeft docent Joost Zoeteman maandag 5 oktober een gratis proefles van 20.00 tot 20.45 uur. Aanmelden voor deze proefles kan door een mail te sturen naar info@demuzen.nl. Kijk voor alle info en om in te schrijven op de cursuspagina. Via deze pagina is het ook mogelijk om je aan te melden voor de proefles.