Een meesterlijke voorstelling

Muziek, dans en theater. Het komt allemaal voorbij in 'Een meesterlijke voorstelling'. De uitvoering wordt verzorgd door docenten en leerlingen van De Muzen.

Onze docenten staan niet heel vaak samen op het podium, maar bij 'Een meesterlijke voorstelling' (voorheen het Meesterconcert) komen bijzondere combinaties voorbij. Wat te denken van directeur Clemens Rosmulder, die met pianobegeleiding van Hans-Erik Dijkstra, een aantal liederen zal zingen voor het publiek. Of de uitvoering van een pianokwartet van Mahler (in a uit 1876) door docenten Niki de Vlaming (viool), Gabriel Hernandez Dionis (altvool), Elianne Ardts (cello) en Vincent Robert (piano). Daarnaast vormen Romeo Cimarosti (slagwerk), Maurice Ditmer (trompet), Joost Zoeteman (basgitaar) en Cunéra van Lier (saxofoon) eenmalig een band.

Harpdocente Heleen Venekamp treedt samen met haar Talentenklas-leerling Marlise Hoogendoorn op en de vioolleerlingen uit de Talentenklas vormen een ensemble tijdens 'Een meesterlijke voorstelling'. Maar ook komen onze moderne dansleerlingen in actie, onder leiding van docente Femke Aaldering. En zo is er nog veel meer. En theaterdocent Marthie Overeem praat het programma aan elkaar zoals alleen Marthie dat kan.

'Een meesterlijke voorstelling' wordt vrijdag 5 november om 19.30 uur uitgevoerd in de zaal van Spectrum. De toegang is is gratis, maar reserveren is verplicht. Ook moeten bezoekers vanaf 13 jaar een Corona Testbewijs tonen bij binnenkomst. Het reserveren van kaarten is mogelijk vanaf maandag 25 oktober via deze pagina.