45-jarig jubileum De Muzen

05-10-2022

De Muzen bestaat woensdag 5 oktober 45 jaar! Natuurlijk vieren we dit samen en daarom is het op zaterdag 1 oktober en woensdag 5 oktober feest in Spectrum. Lees hieronder snel verder wat er allemaal te beluisteren, te bewonderen en te doen is op deze dagen!

Luna’s Toverfluit 

Docenten van De Muzen verzorgen zaterdag 1 oktober een bijzondere familievoorstelling voor alle leerlingen die het leuk vinden om erbij te zijn! Luna’s Toverfluit gaat over de kleine Luna die de wijde wereld intrekt en ondertussen onvergetelijke avonturen tegemoet gaat. Gedurende haar reis maakt ze vele vrienden, want met haar betoverende fluitmuziek maakt ze iedereen om zich heen gelukkig. Uiteraard komen nog veel meer instrumenten aan bod en ook toneel en zang/poëzie komen uitvoerig voorbij in dit vrolijke sprookje.

Kaarten reserveren kan via het agendabericht.

Activiteiten en Feestconcert 

Ons 45-jarig bestaan laten we niet zomaar voorbij gaan. Er is zelfs een speciaal De Muzen Feestmuziekstuk gecomponeerd! Onderdeel van deze compositie is een Feestlied (stand-alone), wat we op woensdag 5 oktober om 15.00 uur samen met zoveel mogelijk mensen gaan zingen. Ook vinden er op deze dag feestelijke concerten plaats, voor én door alle leerlingen van De Muzen. Alle instrumenten waarop wordt lesgegeven bij ons, zijn vertegenwoordigd in deze Feestcompositie. Je kunt je hiervoor opgeven via je docent. De muziek wordt al in de les geoefend en op de Feestdag zelf zijn er deelrepetities (zie het tijdsschema onderaan de pagina).

De bladmuziek is te downloaden via onderstaande button. Als laatste bestand vind je hier ook een audio-opname zodat je de feestcompositie kunt beluisteren. Ook de tekst van het Feestlied is hier te downloaden. Dit bestand vind je in de map 'Feestlied'. 

bladmuziek downloaden

Daarnaast zijn er die middag van 12.30 uur tot en met 17.00 uur feestelijke activiteiten te beleven. Bella’s Ballon komt langs om de leukste ballonfiguren te maken en de mooiste schmink bij je aan te brengen! Zelfs aan de lekkere trek is gedacht, want je kan een mini-gebakje komen snoepen en er zal ook een popcornmachine in Spectrum te vinden zijn.

Feestvlaggen-wedstrijd

Ontdek de kunst in jezelf door mee te doen aan deze creatieve De Muzen-wedstrijd! Haal jouw vlag op in Spectrum en pimp hem zo mooi en origineel mogelijk. Deze wordt namelijk gebruikt als versiering én je kan er een fantastische prijs mee winnen! Het thema is ‘Feest’, maar je mag zelf weten welke invulling je daar precies aan geeft en met welke materialen.

Teken en/of knutsel erop los, lever jouw Feestvlag vóór zaterdag 1 oktober in en wie weet sleep jij een geweldig cadeau van één van onze onderstaande sponsors in de wacht. Door hun overweldigende enthousiasme zijn er maar liefst 8 leeftijdscategorieën die in de prijzen kunnen vallen, namelijk:
t/m 3 jaar, 4-6 jaar, 7-9 jaar, 10-12 jaar, 13-17 jaar, 18-30 jaar, 30-50 jaar en 50+ jaar. En dan hebben we het nog niet eens over de spectaculaire hoofdprijs gehad… namelijk een echte Cajón!

De prijsuitreiking vindt plaats na het laatste Feestconcert op 5 oktober. Dus mocht je een gelukkige winnaar zijn, zorg er dan voor dat je op die dag uiterlijk rond 16:45 uur aanwezig bent om jouw prijs in ontvangst te nemen. De vlaggen worden beoordeeld door een officiële jury van professionele creatievelingen die zijn verbonden met De Muzen.

Programma 5 oktober

programma

 

De vlaggenwedstrijd wordt gesponsord door:

jubileum